Lohanovo odpeljali v lisicah

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Lindsay Lohan so v lisicah odpeljali iz sodne dvorane.
Oglej si celoten članek

Sodnica Stephanie Sautner je namreč preklicala njeno pogojno kazen in Lindsay je morala v pripor, ki ga je po plačilu varščine v višini sto tisoč dolarjev kmalu zapustila.

Sautnerjeva je razložila, da je Lohanova ves čas kršila pravila. Med drugim se kar devetkrat ni prikazala v centru za brezdomke, kjer bi morala opraviti 360 ur družbenokoristnega dela. "Če bi zaporna kazen v Kaliforniji kaj pomenila, bi jo vrgla v ječo," je še dodala Sautnerjeva.

Igralkin odvetnik je sodničino odločitev označil za krivično, saj se Lohanova zaradi obveznosti v tujini ni mogla udeležiti dela v centru. Poudaril je tudi, da je Lindsayin psihiater zelo zadovoljen z njenim napredkom. "V poročilu je zapisano, da je Lohanova zdaj zrelejša in odgovornejša," je še dodal.

Naslednje zaslišanje bo drugega novembra. Če bi spet kršila zakon, jo bo po vsej verjetnosti čakala ječa.

Lohanovo je triletna pogojna kazen doletela zaradi kraje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.