Lohanova dobila prestižno vlogo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Za vlogo legendarne Elizabeth Taylor na filmskih platnih so se potegovale številne hollywoodske zvezdnice, navsezadnje pa je pripadla Lindsay Lohan.
Oglej si celoten članek

Producenti biografskega filma o slavni, lani preminuli filmski zvezdi Elizabeth Taylor so za njeno vlogo izbirali med številnimi hollywoodskimi igralkami. Med drugim se je za vlogo potegovala tudi Megan Fox. Izvršnega producenta filma Larryja Thompsona pa naj bi navsezadnje vseeno najbolj prepričala Lindsay Lohan, ki se ji je odločil podariti vlogo, seveda pod pogojem, da težavna zvezdnica ne bo prekršila svoje pogojne kazni, ki si jo je prislužila s starimi grehi.

Biografija z naslovom Liz in Dick se bo osredotočila na ljubezensko zgodbo Elizabeth in Richarda Burtona.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.