Ljudje so v šoku: Neverjetno, kaj je turški kirurg naredil iz te mladenke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ta mlada dama je danes neprepoznavna.
Oglej si celoten članek

Ebony iz Avstralije je svoj obraz zaupala turškemu kirurgu dr. Cengizhanu Ekizceliju. Mladenka je danes neprepoznavna. Lepotni strokovnjak je izvedel več posegov, med drugim ji je skrajšal čelo, korigiral ušesa, dvignil obrvi in veke, spremenil obliko oči ...

"Veseli smo, da po uspešni operaciji žari in je srečna," je Ekizceli zapisal ob videu, v katerem je prikazana Ebonyjina preobrazba.

Takšne radikalne preobrazbe dvigajo veliko prahu. Javnost je do njih mnogokrat tudi kritična. Tako je bilo tudi v tem primeru. "Videti je premlada za operacijo. Mladina postaja narcisoidna", "Čestitke, ampak ni si več podobna", "Koliko časa ti ljudje potrebujejo, da se navadijo na novi obraz?", se je glasilo le nekaj kritičnih komentarjev. A kritičnih glasov je bilo tokrat manj kot nekritičnih. Večina kirurgovih sledilcev je bila nad novo Ebony navdušena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • Syn
    07:25 8. Julij 2024.

    No ja, nerad priznam ampak ta je dejansko rabila lepotno operacijo. In prav se je odločila.

  • 00:36 8. Julij 2024.

    Vedel sem, da ne bi smel kliknitiker gte za clickbait. Naslov namiguje, da jo je en cimerman totalno iznakzil. Zakaj …

  • 22:46 7. Julij 2024.

    Goljufija oz. zavajanje. Predstavljanje lažnih dejstev. Obraz pove kdo in kaj si, od kod prihajaš, fenotip. Isto, kot bi si …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.