"Ljudje mi pravijo, da sem preveč čeden, da bi delal v Lidlu"

Foto: TikTok, 24Sata
Foto: TikTok, 24Sata
"Ravno zato ženske hodijo v našo trgovino."
Oglej si celoten članek

"Ljudje mi pravijo, da sem preveč čeden, da bi delal v Lidlu, a ravno zato ženske prihajajo v našo trgovino," pravi čedni prodajalec v  Lidlu. 

@ero.y24 #foryoupage ♬ original sound - vampxvp
@ero.y24 #fypシ #work #viral #foryoupage ♬ KU LO SA (Edit) - KV

Eren Yilmaz iz Turčije na svojem TikTok profilu @ero.y24 pogosto deli videoposnetke sebe in drugih zaposlenih, ki plešejo in pozirajo. Oblečen je v svojo delovno uniformo, ki jo sestavljajo modra srajca, črne hlače in usnjen pas.

Iz številnih objav je razvidno, da Eren rad snema svoje 'nastope' in ga komentarji ne odvrnejo od dela v trgovini. Tu se očitno odlično počuti in uživa v svoji zaposlitvi. Med komentarji je veliko tudi zabavnih. "V katerem Lidlu delaš? Rabim rogljičke," se glasi eden od komentarjev. "Ne izgledate kot fantje iz mojega Lidla," se je pošalil drugi. 

@ero.y24 #fypシ #viral #foryoupage #fy ♬ CUFF IT - Beyoncé
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.