Ljubljana dobila svojo miss

Foto: Gašper Jager Miss Ljubljane Nina Rogelj Foto: Gašper Jager Miss Ljubljane s spremljevalkama Foto: Gašper Jager Zmagovalke regijskih izborov Foto: Gašper Jager Organizatorka tekmovanja Jelka Šajn Foto: Gašper Jager Jinny Ribič Foto: Gašper Jager Nives Orešnik Foto: Gašper Jager Sara Tahirović, Foto: Gašper Jager Žirija Foto: Gašper Jager Eva Boto Foto: Gašper Jager Plesalci Jay Dance Studia Foto: Gašper Jager Plesalci Jay Dance Studia
Konec tedna so v ljubljanskem Media parku izbrali miss Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Konec tedna se je zgodil zadnji izmed predizborov za Miss Slovenije. V ljubljanskem Media Parku so za miss Ljubljane okronali 20-letno študentko prava Nino Rogelj.  Njena druga spremljevalka je postala Anja Zanida, prva pa Kaja Strniša.

Med žiranti je sedela tudi mlada Eva Boto, ki se je tokrat prvič preizkusila v vlogi žirantke. "Nerodno je, da se moraš odločiti, katera je najboljša, tako da je bila naloga kar težka, saj so vse punce lepe," je povedala Eva, ki se je ta večer predstavila tudi novo glasbeno poslastico Plus in minus. Poleg Eve so občinstvo zabavali še plesalci Jay Dance studia in zmagovalka resničnostnega šova  Sara Tahirović, ki je predstavila svoj glasbeni prvenec.

Miss Ljubljane za Miss Slovenije je bil zadnji izmed regijskih predizborov, zmagovalke le teh so se avtomatično uvrstile v finale, njihove prve in druge spremljevalke pa se bodo za vstopnico potegovale  v polfinalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.