Ljubimka princa Edwarda razkrila pikantne podrobnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sedaj ji je žal, da se je spozabila.
Oglej si celoten članek

Nekdanja ljubimka najmlajšega sina kraljice Elizabetet II., Ruthie Henshall, je za trenutek pozabila na kamere in razkrila pikantne informacije o njeni zvezi z Edwardom.

53-letnica je sodelovala v resničnostnem šovu Sem zvezda, spravite me od tod. Šov je morala zapustiti že kot druga kandidatka, a gledalci je tako hitro ne bodo pozabili. 

Foto: Profimedia princ edward Igralka je namreč v pogovoru s pevcem Shanom Richiejem spregovorila o razmerju, ki ga je imela v devetdesetih s princem Edwardom. Trajalo je pet let. "Ti si nastopil v Buckinghamski palači, pel na vrtovih, jaz pa sem tam seksala v spalnicah,“ je izjavila in spregovorila tudi o dnevu, ko je spoznala kraljico. Edward ji je namreč razkazal tudi dvorca Balmoral in Windsor in na enem od teh obiskov je na vrtu naletela na njegovo mamo.

Igralki je danes žal, da je o tem spregovorila v šovu. Pravi, da ni vedela, da so mikrofoni ves čas vključeni in da bi lahko s to izpovedjo celo nekaj zaslužila, če bi jo prodala medijem.

Princ je sicer od leta 1999 poročen s Sophie, s katero ima dva otroka.

Foto: Profimedia Ruthie Henshall

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:35 3. December 2020.

    Zaradi nje je princ boljši kot mož in v službi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.