Ljubezen se zgodi kar naenkrat

Foto: Žurnal24 Režiser in scenarist Diego Lerman je hotel povedati zgodbo, v kateri se veliko d
V Kinodvoru si lahko ogledate filme po literarnih predlogah gostov festivala Literature sveta - Fabula 2011 (4. 4. - 22. 4. 2011). Danes ob 17. uri bo na sporedu Kar naenkrat (Tan de repente).
Oglej si celoten članek

Mlada Marcia je zdolgočasena in debelušna prodajalka v trgovini s spodnjim perilom v Buenos Airesu. Nekega dne k njej na ulici pristopita Mao in Lenin, lezbični par, in Marcii predlagata skupinski seks. Mao celo nemudoma razglasi, da je zaljubljena v Marcio, ter svoja čustva obrazloži z besedami: "Ljubezen, ki obstaja brez razloga, je dokazljiva in dokaz zanjo je vreden toliko kot ljubezen sama."

Nenavadna trojka ukrade taksi in se odpelje iz mesta proti obali. Potovanje, začinjeno s humorjem in fantazijskimi vložki, postaja iz dneva v dan bolj nenavadno.

Dramatična komedija ali drama s smislom za humor? Nenavadno vzdušje melanholije preveva junake filma, pogreznjene v samotnost sodobnega življenja, ki jim vsak dan postreže z novimi nesporazumi, razhajanji in ločevanji. Uvodna nota nasilja se počasi umika občutku medsebojnega razumevanja in naposled prelevi v portret nenavadne, na pol delujoče družine. Sredi praznine se zgodi bežno srečanje.

Cena vstopnice za ogled filma je 3,80 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.