Ljubezen po domače: Vesna pokazala svojo strastno plat, pri Mihu se ni držala nazaj

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Vesna je na prvi zmenek povabila Miho. Parček se je na seniku zbližal.
Oglej si celoten članek

Kandidatko šova Ljubezen po domače, Vesno Šošterič, so na kmetiji obiskali štirje njene ljubezni željni moški. Enega je že povabila na prvi zmenek. Izbrala je Miho in z njim preživela nekaj romantičnih trenutkov na seniku.

Vesna je na zmenku pokazala svojo strastno plat. Ko je Miha potarnal, da ga zebe, se je usedla v njegovo naročje. Miha je priznal, da ga je mučila trema, ki pa je po tem, ko je lahko svojo roko položil na Vensino telo, izginila. "Ko se je usedla v moje naročje, me je pogrela in trema je izginila,“ je povedal mladenič in dodal, da je Vesna fajn punca. Da mu je zelo všeč, je povedal tudi njej. "Rad bi ti povedal, da si mi zelo všeč, nekoč bi te morda imel za ženo...“ je dejal. Vesna je kljub romantičnim besedam ohranila trezno glavo in poudarila, da je za takšne pogovore še prezgodaj, tudi zato, ker mora pobližje spoznati še tri druge fante.

Foto: POP TV Vesna Šošterič

Je pa Mihu na ustnice pritisnila poljub. "Njegove ustnice so bile tople, sladke, izkušene. Za prvič je bilo ok,“ je poljub pokomentirala Vesna, Miha pa je povedal: "Ko sem se dotaknil Vesninih ust, je bil občutek malo suh. Vendar so moje ustnice navlažile njene, zato je bil poljub super.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.