Ljubezen po domače: Tomaž Bizjak v zvezi s to znano Slovenko

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Dobili smo nov slavni parček!
Oglej si celoten članek

Kandidat Ljubezni po domače, Tomaž Bizjak, in blogerka Kaya Solo sta par.

Še decembra sta zanikala, da sta skupaj, sedaj pa sta le priznala, da je med njima že pred osmimi meseci preskočila iskrica. Kaya od novega leta živi na Tomaževem posestvu.

Na vprašanje, zakaj sta zvezo skrivala, je lepotička odgovorila, da je z razglasitvijo počakala, dokler ni bila prepričana, da "je to to“ in da ji ne bo treba čez čas posneti videa z naslovom: "To je resnica o najinem razhodu.“ 

Iskrica je preskočila na celjskem gradu. "Takrat sem vedela, da mi je všeč,“ je še izjavila Kaya.

Magazin Ljubezen po domače: Tako grdo se je Tomaž poigral s kandidatkama

Tomaž je v ljubezenskem šovu nastopil lani. O njem se je veliko govorilo, saj je bil do svojih kandidatk precej strog, še zlasti do Eve, s katero je bil v stikih že pred šovom. Ker pa je bila v resnici drugačna, kot jo je bil vajen iz dopisovanj, je bil nad njo zelo razočaran in to ji je dal tudi vedeti.

Že poznate Joongloo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:59 3. Maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • 16:15 2. Maj 2020.

    Pa kje jest živim da nobenga ne poznam???

  • 14:42 2. Maj 2020.

    Uau! Oba 'znana Slovenca'! Bric je zarukan da bolj ne more bit, ali kot bi rekli Brici, je en kašton! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.