Ljubezen po domače: Se je razšel še en par, ki je srečo našel v šovu?

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Menda naj bi ugasnila tudi ta resničnostna ljubezen …
Oglej si celoten članek

Se še spomnite postavnega kmeta Mirana Šinkovca iz prve sezone šova Ljubezen po domače? Miran se je v šovu do ušes zaljubil v svetlolaso Marino Petrič, sicer mamo nekdanjega mistra Slovenije Petra Klinca. Par naj bi se lani poročil, a sta poroko odpovedala,  letos pa sta se po poročanju revije Zvezde celo razšla. Marina že štiri mesece menda ne živi več pri Miranu.

In kaj na to pravita nekdanja golobčka? "Tega ne bom komentiral," je vse, kar nam je povedal Miran, prav tako pa je bila zadržana tudi Marina: "Nobenih podatkov ne bom več dajala." 

Sicer pa Miran in Marina nista edina, ki sta se spoznal v šovu in kasneje razšla. Prav tako ni obstala zveza med Vesno Šoštarič in Miho Rebernakom, ki sta se spoznala v drugi sezoni šova Ljubezen po domače. 

Foto: Voyo Marina Petrič, Miran Šinkovec, Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:05 13. Junij 2019.

    Ukinite neuspesne poizkuse , ki ne sodijo v slovensko kulturo ! Vsi udelezenci so se zgolj javno osmesili in nic …

  • 14:38 9. Junij 2019.

    Kakor prišlo tako odšlo,važno,da se ob teh komedijantih množice zabavajo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.