Ljubezen po domače: Neprijetno presenečenje in verbalni napadi na eni od kmetij

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Johnove kandidatke so druga na drugo ljubosumne.
Oglej si celoten članek

Na Johnovi kmetiji bo pestro … Med dekleti je namreč počilo že prvi dan. Anamarija je na kmetijo prišla nekaj ur pred ostalimi dekleti, da bi se z Johnom pogovorila o njegovem zdravju. Nato je začela s čiščenjem hiše. Esmeralda je bila ob prihodu šokirana. Ni namreč pričakovala, da sta bila Anamarija in John že nekaj časa sama. 

"Poglej ti to, poglej ti to. To meni prav nič ni všeč,“ je povedala in pozneje dodala, da se Anamarija že obnaša, kot bi bila gospodarica kmetije. Tudi Joži je prepričana, da se je Anamarija k Johnu podala prej, da bi ga pridobila na svojo stran, kar ji je dala tudi vedeti.

"Anamarija, zelo si prebrisana in dobro igraš. Ne maram, da se mu vsiljuješ. Da prinašaš, ne vem kaj, lahko mu prineseš suho zlato,“ je konkurentko za mizo napadla Esmeralda. Anamarija je bil nad njenim odzivom presenečena: "Ni mi jasno, od kje se je to porodilo v njeni glavi, da se spuščata na tak nivo, ampak se sploh ne bom s tem ukvarjala.“

Foto: POP TV ljubezen po domače
Tudi John je bil presenečen. Dekletom je obljubil, da bodo skupaj rešili problem, nakar mu je Esmeralda odgovorila, da je problem Anamarija in Joži ji je spet pritrdila ter Johnu zabrusila: "Sem ti prej rekla, da ne boš kikle oblekel.“

"Moj odnos se ne bo spremenil, mu bom pa povedala, da je za moj okus premedlo odreagiral kot moški in gospodar te hiše,“ pa je Johnov odziv pokomentirala napadena Anamarija.

Johna je sicer čakalo še eno neprijetno presenečenje. Alenka ni prišla na njegovo kmetijo, mu je pa poslala pismo, v katerem mu je razložila, da jima ni usojena, da se bori na njegovo srce. Obljubila mu je, da mu bo poslala njegovo astrološko karto ter mu na hitro naštela lastnosti ženske, ki bi bila prava zanj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.