Ljubezen po domače: Jaka in Ana postala starša!

Podeželski junak Jaka Hafner je postal očka.
Oglej si celoten članek

Najlepše presenečenje letošnjega šova Ljubezen po domače je zagotovo rojstvo dojenčice Jake Hafnerja in njegove Ane, ki je na svet privekala včeraj, 15. julija. "Vse je v redu, fino, občutki so neopisljivo lepi. Več pa ne bi razkril, saj si želim te občutke obdržati zase in uživati v tem obdobju brez zlobnih jezikov," je vse kar nam je povedal Jaka. Mladi družinici iz srca čestitamo! Za portal 24ur pa je zaupal še, da sta deklici nadela ime Tina

Jaka hafner

Jaka in Ana sta se sicer spoznala v šovu Ljubezen po domače, a se je Ana v oddaji borila za srce njegovega brata Gašperja, Jaka pa se je ogrel za svojo kandidatko Saško Omeragić. Ker se nobena od teh dveh ljubezenskih zgodb ni izšla, sta se zbližala Jaka in Ana, njuna simpatija pa je že zelo kmalu obrodila sadove. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.