Ljubezen po domače: Jacqueline na zadnje snemanje prišla z zaročencem!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Srce tekmovalke Ljubezni po domače je oddano.
Oglej si celoten članek

Jacqueline Kale v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače ni našla sorodne duše, jo je pa Amorjeva puščica zadela po koncu snemanja. Kot je voditeljici Tanji Potružnik Koren povedala v zadnji oddaji, kjer so se spet srečali vsi kandidati, se je zaljubila v Hrvata Zlatana, ki je bil njen prijatelj na Facebooku. "Pred kratkim pa se je začela resna zveza. Očitno je prava ljubezen,“ je povedala Jacqueline.

Zlatan jo je že zaprosil za roko. Povedal je, da jo je gledal že v hrvaški različici šova Ljubezen po domače in da mu je bil všeč njen odločen značaj. "Simpatična ženska je,“ je še dodal.

Kot je znano, je lepotica na zadnji zmenek odpeljala Jožeta Mastnaka, ker je bila prepričana, da zanjo ne goji romantičnih čustev tako kot ostali kandidati, ki jim ni želela dati lažnega upanja. Jože, ki je v šov prišel pozneje, ji je to zameril in ji očital, da je v šov prišla le po pozornost. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:21 27. December 2020.

    Koliko razumski ljudi to spremlja ali gleda. Bedno je, kar POPtv proti plačilu posreduje.

  • 13:16 27. December 2020.

    Seveda v oddaji ni našla sorodne duše če jo je že imela na lagerju.

  • 12:22 27. December 2020.

    In ker je po 3 mesecih postal njen zaročenec,bo verjetno postal znan Slovenec,he he...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.