Ljubezen po domače: Po težki dilemi zmagovalko izbral tudi Jure Struna

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Tako Jure kot Drago sta bila sinoči pred eno izmed težjih življenjskih odločitev.
Oglej si celoten članek

Sinoči sta bila Drago in Jure postavljena pred težko odločitev. Oba sta domov poslala še zadnjo kandidatko in se odločila za svojo srčno damo. Jure je povedal, da so bili s Saro in Patricijo odličen trio in da bi v idealnem svetu izbral kar obe. Pohvalil ju je, da sta prijetni, prijazni in vljudni mladi dami, ki znata z otroki, kar mu je zelo pomembno, saj so otroci redni obiskovalci njegovega ranča. Na koncu se je le odločil in izbral Patricijo, ki jo bo odpeljal na romantični oddih na Gorenjsko. Patricija se je šalila, da s Saro pri Juretu nista našli niti ene napake, a da jo morda odkrije na skupnem oddihu. 

Foto: Voyo Ljubezen po domače

Težko odločitev pa je imel tudi Drago. Čeprav je bila favoritka vseskozi Tatjana, se je Drago na koncu odločil za Mojco. "Izredna ženska si, prijetna, ki bi jo vsak moški želel imeti pod svojo streho," se je s solzami v očeh od Tatjane poslovil Drago. Tudi njej je bilo vidno hudo, a se je Dragu in ekipi šova zahvalila za krasno izkušnjo. Drago pa je Mojci po Tatjaninem odhodu povedal, da se je tako težko odločil, da je želel na neki točki kar obe poslati domov. A je naposled le pretehtala simpatija do Mojce, ki jo bo peljal na izlet na Blatno jezero.

Foto: Voyo Ljubezen po domače

Foto: Voyo Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.