Ljubezen: Nov razhod pri Trumpovih

Foto: Profimedia
Še ena slaba novica …
Oglej si celoten članek

Najprej je Donald Trump Jr. sporočil, da se ločuje od žene Vanesse, s katero je poročen od leta 2005, sedaj pa se je razvedelo, da je tudi Tiffany Trump spet samska.

Po dveh letih ljubezni se je jeseni, menda v prijateljskem duhu, razšla od Rossa Mechanica. Mladenka se bo sedaj raje kot s fanti ukvarjala s študijem prava na univerzi v Washingtonu, poročajo mediji.

Tiffany se je predsedniku Donaldu Trumpu rodila v zakonu z igralko Marlo Maples. Za razliko od svoje polsestre Ivane in polbratov se Tiffany raje drži v ozadju, menda tudi zato, ker z očetom ni v najboljših odnosih. Razlog za to naj bi bila tudi razdalja. Tiffany je namreč odraščala v Kaliforniji in očeta ni pogosto videvala. "Ne vem, kako je, ko imaš v življenju tipični očetovski lik," je povedala leta 2015.

Donald se je od Marle ločil, ko je bila njuna hči stara tri leta.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:54 22. Marec 2018.

    Dumb Trump and Dumblers

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.