Ljubezen je trajala le 45 dni

Foto: FameFlynet David McIntosh Kelly brook Foto: FameFlynet David McIntosh Foto: FameFlynet David McIntosh Foto: FameFlynet David McIntosh Foto: FameFlynet David McIntosh
Lepotica Kelly Brook je spet samska.
Oglej si celoten članek

Ena izmed najlepših Britank Kelly Brook je spet na trgu samskih. Po 45 dneh vroče ljubezni se je razšla z mišičnjakom Davidom  McIntoshem, s katerim je bila še pred nekaj dnevi na počitnicah v Miamiju. Razlog za konec naj bi bila Davidova obsedenost s svojim telesom. Kot poročajo, se je David zelo rad šopiril. Med njunim zadnjim dopustom je bil 27-letnik ves čas brez majice in v zelo kratkih hlačah, kar je šlo Kelly močno na živce.

Lepotica z moškimi res nima sreče. Sedem let je bila v zvezi z igralcem Jasonom Stathamom. Nato je spoznala zvezdnika Billyja Zana, s katerim je bila celo zaročena. Lani pa se je razšla z igralcem ragbija Dannyjem Ciprianijem. Športnik jo je namreč prevaral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.