Za lisičkino mineštro olupimo čebulo, zelenjavo narežemo na enako velike kocke ter slanino na majhne kose. Lisičke dobro očistimo in večje natrgamo na manjše kose.
V loncu segrejemo nekoliko olivnega olja ter močno prepražimo zelenjavo in slanino. Kmalu nato dodamo lisičke in pražimo naprej.
Fižol na hitro operemo in osušimo ter ga skupaj z zelišči in juho dodamo k zelenjavi. Rahlo kuhamo na majhnem ognju, dokler zelenjava ni kuhana.
Po okusu dodamo sol, poper in limonin sok. Lisičkino mineštro potresemo s svežim peteršiljem in parmezanom ter postrežemo.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.