Lindsay v mrtvašnici odslovili

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Lindsay Lohan je prepozno prišla na opravljanje družbenokoristnega dela.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan bi se morala včeraj točno ob osmi uri zjutraj zglasiti v mrtvašnici, kjer mora opraviti 16 ur družbenokoristnega dela. To ji je naložilo sodišče, ki jo je pred dvema dnevoma pošteno udarilo po prstih, saj LiLo svoje obveznosti ne jemlje resno. In tako je bilo tudi tokrat. Ker je prišla 40 minut prepozno, so jo odslovili z besedami, naj pride naslednji dan, in sicer že ob sedmih zjutraj.

Lindsayjin odvetnik je razložil, da je njegova stranka prišla prepozno, ker ni vedela, na katerem vhodu se mora javiti. Poleg tega naj bi jo zmedli tudi številni novinarji, ki so nanjo čakali pred mrtvašnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.