Lily Allen zgrožena nad Kanyejem

Foto: Žurnal24 Lily Allen JLP
Kanye West je s svojo objavo na Twitterju močno ujezil pevko Lily Allen.
Oglej si celoten članek

Glasbenik Kanye West spet razburja. Tokrat je pritisk dvignil tudi pevki Lily Allen, in sicer z izjavo, da nekatere ženske namenoma zanosijo in nato od "očeta" zahtevajo do sto tisoč dolarjev (dobrih 72 tisoč evrov) za splav.

"Splav lahko zam**** stane med 50 in 100 tisoč dolarjev. Nekatere keš pi*** zanosijo nalašč. To se ni zgodilo meni, poznam pa ljudi, ki se jim je," je na Twitterju zapisal West.

Allenova, ki ima za sabo že dva spontana splava, pa je na njegovo mišljenje odgovorila: "Še nikoli me ni nobena objava tako razjezila. To je napaka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.