Lily Allen je postala mamica!

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Britanska pevka Lily Allen je končno postala mamica. Njeni prijatelji so razkrili, da je v petek rodila zdravo deklico.
Oglej si celoten članek

Lilyjine bolečine ob izgubi dveh otrok je končno konec. V petek je namreč rodila deklico, veselo novico pa je na Twitterju objavil njen prijatelj Seb Chew. Ostale podrobnosti zaenkrat še niso znane, naj bi pa vse potekalo po načrtih.

26-letna glasbenica je deklico povila z možem Samom Cooperjem, s katerim sta usodni da dahnila letos junija, v romantični kapelici St. James v Cranhamu. Skupaj sta že od leta 2009, novembra lani pa se jima je za kratek čas porušil svet, saj je imela Lily pri šestih mesecih nosečnosti spontani splav. Enega je imela že leta 2007, ko je bila v zvezi z glasbenikom Edom Simonsom. Zdaj pa se ji je končno nasmehnila sreča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.