Lili Žagar izdala, s čim jo je "kupil" Marko Potrč

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
To je tisto, kar je prepričalo Lili Žagar.
Oglej si celoten članek

Ne izklesano telo, lep nasmeh ali to, da je znani voditelj, pač pa dobri stari humor. "Ta fotka čisto ponazarja naju – Marko Potrč je skoz na hece, jaz se pa zraven režim kot pečen maček. Humor je ena od stvari, s katero me je osvojil. Saj veste, kaj pravijo: 'Smisel za humor je tisto, kar moškega naredi privlačnega'," je Lili Žagar zapisala na Instagramu in pripela simpatično fotografijo še iz časov, ko sta z Markom skupaj vodila oddajo Moj dragi zmore.

Magazin Znani, ki so se poparčkali na delovnem mestu

"Vedno, kadar sva skupaj, se veliko smejiva. Marko je zabavljač, skoraj vedno je dobre volje, mora biti res kaj hudo narobe, da je slabe volje. Zelo dobro tudi oponaša in igra, res nas vse nasmeji. Mislim, da je smisel za humor v zvezi res pomemben, dolgoročno si ne predstavljam, da si z nekom, s katerim se ne moraš dobro nasmejati," je še danes prepričana Lili. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:29 1. December 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.