Likovičeva posladkala tekačice

Foto: vir: Sanofarm Angelca Likovič s tekačicami Foto: vir: Sanofarm Angelca Likovič s tekačicami Foto: vir: Sanofarm Angelca Likovič s tekačicami Foto: vir: Sanofarm Angelca Likovič s tekačicami Foto: vir: Sanofarm Angelca Likovič s tekačicami
Angelca Likovič je razveselila tekačice, ki se že vneto pripravljajo na ljubljanski maraton.
Oglej si celoten članek

Ta teden se je naša najbolj znana nekdanja ravnateljica Angelca Likovič pridružila ženskam v najboljših letih, ki se ob podpori Sanofarma pripravljajo na letošnji Ljubljanski maraton. V parku Tivoli jim je podala nekaj spodbudnih besed in bila navdušena nad njihovo zagnanostjo, čeprav se jim sama, zaradi poškodbe noge, ni mogla pridružiti. Angelca sicer redno skrbi za svojo kondicijo in na na morju vsako jutro preteče štiri kilometre, zdaj, ko je na kontinentu (doma v Grosupljem), pa za kondicijo skrbi z obiranjem pridelkov na dveh velikih njivah, ki ju obdelujeta z možem.

Zlata dekleta občuduje, da so zbrale pogum za prijavo na maraton (nekatere bodo tekle 10 km, druge 21 km) in priznava, da sploh niso videti kot "seniorke", saj imajo vse po vrsti čudovito postavo. In ker so tako fajn, jih je povabila, da se ji pridružijo celo na morju. Udeleženke pa je razveselila tudi s celim pladnjem pehtranove potice, ki je po treningu v trenutku pošla. Del treninga so zlata dekleta oddelala tudi v družbi slovenskega ptiča Robija Kranjca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.