Ličenje prilagodite barvi las

Foto: Žurnal24 Svetlolaske imajo različne možnosti pri izbiri ličil. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Barva las je ključna pri izbiri ličil. Preberite nekaj nasvetov, kako boste videti še bolje.
Oglej si celoten članek

Rdečelaske
Rdečelaske s temnejšo poltjo so videti lepe že nenaličene v primerjavi s tistimi s svetlo poltjo, ki si morajo sem ter tja omisliti ličila. Zadošča že rahel nanos pudra v kamnu, ki naj bo čim bolj nevtralne barve. Tudi šminka naj bo v naravnih ali rahlo rdečkasti niansah.

Plavolase

Podlaga naj bo tekoča in čim manj prekrivna, zadostuje pa že puder v kamnu v koži najbližjem odtenku. V primeru pepelnatih odtenkov izberite senčila v hladnih barvah, in sicer od številnih sivih odtenkov do modrih in turkiznih. Vsi našteti morajo biti lepo prelivajoči brez vidnih prehodov in z zabrisanimi robovi. Primerne barve za ustnice so vijolična, roza ali opečno rdeča, katerim sledi nanos rdečil v podobnih barvnih odtenkih.

Temnolaske
Temnolaske lahko poudarite usta ali oči. Oboje lahko poudarite v primerih, če so odtenki oblačil črne in rdeče barve. Metalno modrih ali zelenih odtenkov na temni podlagi, v sivi, temno vijolični ali bordo barvi, naj bodo odtenki senčil, po katerih lahko posežete temnolaske. Po želji lahko uporabite tudi eyelinerje v različnih barvnih odtenkih. Temni polti se izjemno lepo prilegajo šminke v živo rdečih odtenkih v kombinaciji z rahlo roza odtenki rdečil na licih.

Nekaj predlogov si oglejte v galeriji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.