Liama Hemswortha ženino obnašanje šokiralo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V javnost so pricurljale vroče fotografije Miley Cyrus.
Oglej si celoten članek

Igralca Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta javno potrdila, da se po slabem letu zakona razhajata. "Liam in Miley sta sklenila, da se razideta. Kot osebi, ki se ves čas razvijata, spreminjata in kot posameznika sta se odločila, da je to v času, ko se posvečata sebi in karieri, najboljša odločitev.“

Le nekaj ur pred javnim priznanjem, da je zakona konec, pa se je Miley ob bazenu v Italiji strastno poljubljala z resničnostno zvezdnico Kaitlynn Carter, ki se je pred kratkim razšla z Brodyjem Jennerjem, polbratom Kim Kardashian. To naj bi bil le še en znak, da se 26-letnica še ni pripravljena ustaliti. Pretekli mesec je priznala, da jo ženske zelo privlačijo, četudi je v heteroseksualnem razmerju.

Liamu, ki se je zatekel v Avstralijo, se menda še sanjalo ni, kako blizu sta si dekleti, zato so ga fotografije šokirale, poroča Sun. "Njunega zakona je konec. Liamovo srce je strto, Miley pa poskuša nadoknaditi izgubljeni čas. On bi se rad ustalil in imel otroka, Miley pa to v tem trenutku niti malo ne zanima. Jasno je povedala, da se želi zabavati z drugimi – moškimi in ženskami, kar Liam ni mogel razumeti,“ je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:20 13. Avgust 2019.

    Hah, da ga je šokiralo. Kao.. Saj jo pozna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.