Lepi Matej (Skrito v raju) pokazal brata, je prav tako lepotec?

Foto: instagram
Foto: instagram
Zagotovo ima tudi on kakšno oboževalko.
Oglej si celoten članek

Igralec Matej Zemljič, ki je v vlogi Marka nastopil v izredno priljubljeni seriji Skrito v raju, je na Instagramu objavil skupno sliko s svojim bratom Urbanom in babico Alojzijo. Ta je namreč pretekli vikend praznovala 87. rojstni dan. 

O Urbanu, ki je tako kot brat pravi lepotec, ni znanega veliko, saj se medijsko ne izpostavlja. Nazadnje se je 24-letnik, ki trenutno dela magisterij iz gradbeništva, v javnosti pojavil na premieri Matejeve komedije v Špas teatru lanskega novembra. 

Foto: instagram Matej Zemljič

“Nikoli me nihče ni vprašal, ali imam brata ali sestro. Priznam pa, da je mojega mlajšega brata Urbana res težko spraviti v gledališče. Zdaj sem ga končno zvlekel na premiero v Špas, saj hodi gledat le komedije. Tudi predstav, v katerih igram, ne pride pogledat, če ni komedija, pa tudi če imam glavno vlogo,” je v smehu za Njena.si takrat razkril Matej, ki je povedal tudi, da sta zelo povezana. 

Za razliko od svojega brata je Matej pogosto na očeh javnosti. V začetku maja se je na pohodu pridružil voditeljici Lei Mederal, ki na Youtubu snema oddaje Potep z Leo, aprila pa gostoval v podkastu pri Metropolitanu. Takrat je povedal, da vsaka vloga, ki jo igra, v njem pusti določen pečat. “Veliko jih pravi, da ne nosijo vlog domov. Saj jaz jih tudi ne, ampak vseeno pusti nekaj v tebi. Če si dva meseca vsak dan 12 ur v neki vlogi, se zagotovo zažre vate. Ko sem snemal film Posledice, sem igral prestopnika v vzgojnem zavodu. V tem liku je bilo ogromno neke agresije in nasilja, ki pa je bilo v veliki meri potlačeno. Vem, da je, ko sem še živel doma, ta agresija kar naenkrat prišla. Mislil sem, da sem to pozabil, ampak nekako sem ta delček še vedno nosil v sebi. Je pa res, da je bila to ena izmed mojih prvih zgodb in da sem bil še precej mlad,” je razkril priljubljeni igralec.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:46 11. Junij 2024.

    Ej ne morš verjet

  • 13:54 10. Junij 2024.

    Ja, hudi lepotci. Takoj v vetrino z njima..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.