Lepa priložnost: To danes počne finalist šova Slovenija ima talent

Foto: Darja Štravs Tisu
Foto: Darja Štravs Tisu
Minilo je šest let, odkar je navdušil v finalu šova Slovenija ima talent.
Oglej si celoten članek

Tilen Lotrič je svoj pevski talent Sloveniji pokazal leta 2018 v sedmi sezoni šova Slovenija ima talent, v katerem se je prebil v finale in dosegel drugo mesto. Štiri leta kasneje se je udeležil še enega največjih festivalov zabavne glasbe na Hrvaškem DarFest, kjer je zmagal s pesmijo Angelo, vmes pa izdal kar nekaj skladb.

September pa je Tilnu prinesel novo poslovno priložnost, saj se na radiu Kranj vsak delavnik med 6. in 10. uro preizkuša v vlogi voditelja. Skupaj z voditeljico Sašo Zadnik bosta z zabavnimi temami in s smehom zbujala poslušalce.

“To da sem jutranji program vodila sama, je pomenilo, da sem prišla v službo, tudi če sem prejšnji dan žurala. Menjave ni bilo. Zato sem zelo vesela. Sem mu pa seveda najprej pripravila tedenski izziv, ki ga je uspešno opravil, jaz pa sem bila tista sitna učiteljica, ki ga je spremljala, ko je hodil po gorenjskih občinah,” je v smehu povedala Saša, ki Tilna sicer pozna že dlje časa in prizna, da je med njima super energija in kemija. Kot izkušena radijka, ki že 20 let dela v tem poslu, mu je predala veliko koristnih nasvetov.

Foto: Darja Štravs Tisu Tilen Lotrič

“Želela sem, da mu uspe, res je potencial. Ko se pogovarjamo o temah, takoj dobi idejo, takoj se loti dela, nič mu ni nerodno. Je iz pravega testa. Tilen bo veliko tudi na terenu, tako da nas čaka veliko akcije po Gorenjskem. Imava pa tudi svoja stališča, mnenja in verjetno bova kdaj tudi vsak na svojem polju. Drugače pa se pustim tudi sama presenetiti, saj od Tilna lahko pričakuješ samo nepričakovano,” je povedala vedno nasmejana voditeljica.

Tudi Tilen je vesel nove vloge: “Upam, da ne dobim sivih las in podočnjakov. Zelo se veselim novega izziva, sončnih vzhodov, zbujanja z Gorenjci in seveda s Sašo. Saša je res prijazna, smešna, energična, kdo potrebuje zjutraj kavo, če ima na drugi strani pulta takšno sovoditeljico.”

Lotrič se bo poleg vodenja ukvarjal tudi s poučevanjem petja. Vse, ki jih petje zanima in zabava, vabi, da mu pišejo.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.