Lepa bin Ladnova sorodnica

Foto: Žurnal24 Nečakinja terorista bin Ladna je prevzela materin priimek. (Foto: Reuters)
Zloglasni terorist Osama bin Laden je imel poleg lepih žena v družini tudi lepo manekenko Wafah Dufour.
Oglej si celoten članek

Wafah Dufour ima 35 let in je manekenka in pravnica. Rodila se je v Los Angelesu kot Wafah bin Laden. Njen oče Yeslam bin Laden je polbrat pokojnega Osame bin Ladna, Wafah je tako ena od tristotih nečakinj in nečakov, ki jih je imel največji terorist na svetu. Njena mati je iransko-švicarskega rodu, po njej ima še švicarsko državljanstvo.

V zgodnjih letih je živela v Los Angelesu, kasneje v Savdski Arabiji, nato pa se je preselila v Švico. Po ločitvi njenih staršev leta 2006 z očetom ni več govorila. Na univerzi v Ženevi je diplomirala iz prava, govori francosko, angleško in perzijsko. Ker je tudi glasbenica, trenutno snema svoj prvi album, živi pa v Londonu. Sodelovala je že s skupino Black Lips. Med drugim je sodelovala tudi z revijo GQ in pozirala v spodnjem perilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.