LeAnn Rimes poročena!

Foto: Žurnal24 Zaljubljenca sta se poročila. (Foto: Flynet)
Pevka LeAnn Rimes in igralec Eddie Cibrian sta se poročila.
Oglej si celoten članek

Nevestin predstavnik za javnost je za People potrdil, da sta se zaljubljenca v petek poročila. "LeAnn in Eddie sta se danes poročila v krogu njune družine in prijateljev," je povedal.

Poročne zaobljube sta si 28-letna pevka in 37-letni igralec izmenjala pred več kot štiridesetimi svati, med njimi pa sta bila tudi njegova sinova iz prejšnjega zakona, sedemletni Mason in štiriletni Jake.

Nevesta je bila oblečena v poročno obleko modne oblikovalke Reem Acra. Mladoporočenca pa sta povabljene goste preslepila, češ da gre za zaročno zabavo. A izkazalo se je, da je na njunem domu v Los Angelesu šlo dejansko za poročno slavje.

Pred kratkim je LeAnn povedala, da komaj čaka, da se ustali. Z igralcem se je zaročila lani decembra. Ljubimkati sta začela pred dvema letoma, ko sta bila oba še poročena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.