Lea obiskala Coryjev kraj smrti

Foto: FameFlynet Cory Monteith Lea Michele Foto: Fame Flynet Monteith Foto: Reuters Monteith Foto: Fame Flynet Monteith Foto: Fame Flynet Monteith Foto: Fame Flynet Monteith Foto: Fame Flynet Monteith Foto: Fame Flynet Monteith Foto: Fame Flynet Monteith Foto: Reuters Monteith Foto: Reuters Monteith
Lea Michele se je po tem, ko je preteklo soboto zaradi prevelikega odmerka drog izgubila fanta, prvič pojavila v javnosti.
Oglej si celoten članek

Obiskala je spominska obeležja, ki jih pred hotelom v Vancouvru, kjer si je zvezdnik serije Glee Cory Monteith pretekli teden, kot je pokazala obdukcija, privoščil prevelik odmerek heroina in urml.

Lea se je skrivala za sončnimi očali, obdana je bila s petimi telesnimi stražarji, videti je bila povsem zlomljena, poroča Radar online. Dodajajao, da se je 26-letna igralka pred hotelom zadržala dobrih pet minut, ves čas pa je sedela v avtu.

Čeprav Lea po smrti svojega izbranca javno še ni spregovorila, je preko svojega tiskovnega predstavnika oboževalcem sporočila, da "je globoko hvaležna za vso ljubezen in podporo, ki jo je prejela od družine, prijateljev in oboževalcev," poroča People.

Kako se pred hotelom v Kanadi zbirajo oboževalci in kako se je bratrancu pred spominskimi obeležji poklonil Richard Monteith, poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.