Laurenini modni nasveti za jesen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Resničnostna zvezdnica Lauren Conrad, ki je tudi velika modna navdušenka, za jesen svetuje veliko jeansa, ki ga lahko nosite od glave do pet.
Oglej si celoten članek

Lauren je že pripravljena na jesen. Pravi, da komaj čaka, da bo nosila jeans od glave do pet, pri čemer bo pazila, da bo ta različnih odtenkov. Če boste posnemali njen videz, ga dobro opremite z modnimi dodatki. "Nekaterim se bo to zdelo malce preveč, a jaz mislim, da je to glavni videz te jeseni. Pazite le, da ne boste oblečeni v enake odtenke. Oblecite svetlo jeans jakno in temne jeans hlače. Za piko na i dodajte veliko barvno verižico."

Zvezdnica, ki je zaslovela z resničnostnim šovom The Hills, pravi, da vam jeseni ni potrebno zamenjati celotne garderobe, čeprav bo vreme malce bolj spremeljivo. "Ostanite v poletju in dodajte jopico. Poletni stili bodo videti super, če jih boste popestrili s prevelikim puloverjem ali jopico, ter zaprtimi čevlji," je še dodala Lauren, ki prisega na plastenje kot čebulica. Videz bo popoln z gležnarji, pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.