Lara Komar tarča nepridipravov: "Počutila sem se popolnoma nemočno"

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Zakaj so se spravili ravno nanjo, ni znano.
Oglej si celoten članek

Zvezda serije rekla Ljubezni in bodoča žirantka nove sezone šova Znan obraz ima svoj glas, igralka Lara Komar, je postala tarča hekerjev, ki so blokirali njen Instagram profil. Laro najbolj boli to, da so izbrisane vse fotografije, zapisi, sporočila in spomini, ki jih je na ta način shranjevala leta. 

"V četrtek zjutraj je moj Instagram profil izginil. Je to mogoče? Danes, ko se počutiš povezanega s celotnim svetom, ko se ti zdi, da ti je globalna realnost dosegljiva, sem se počutila popolnoma nemočno … Nekaj, kar sem gradila iz dneva v dan, kar sem s srcem spremljala … Fotografije, zapisi, sporočila, spomini … Kot nekakšen dnevnik, ki sem ga čutila kot svojega in obenem delila s followerji (sledilci op. a.), ki so me spremljali, in s katerimi smo se prijetno družili na tem omrežju, je v trenutku izginilo. Na pomoč so mi priskočili prijatelji, ki so začeli pisati iz svojih profilov na Instagram servis. Do sedaj ni bilo nobenega odgovora … Ustvarila bom nov začasen profil, z upanjem, da bom svojega dobila nazaj in s prepričanjem, da lahko svet družbenih omrežij nudi možnost širjenja svojih misli, izmenjave mnenj, lahko navdihuje in opozarja in tudi zato, ker bo mogoče moja zgodba pomagala, če se bo kdo znašel v podobni situaciji," je Lara zapisala na svojem začasnem profilu in zraven objavila fotografijo svojega zaskrbljenega obraza. 

Podobno se je pred njo zgodilo tudi že nekaterim drugim tujim in domačim zvezdnikom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.