Lady Gaga se bo razgalila v dokumentarcu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kontroverzna pevka Lady Gaga je sporočila, da bo njeno življenje upodobljeno v dokumentarcu.
Oglej si celoten članek

Pred kratikim je pevka Lady Gaga na svojem profilu na Twitterju objavila, da se snema dokumentarec o njenem življenju. Producent in režiser dokumentarca je njen prijatelj in modni fotograf Terry Richardson. V filmu bo razkrila, kako postati uspešen in bogat, spregovorila pa bo tudi o svoji zasvojenosti s kokainom.

"Vesel božič, male pošasti. Terry snema dokumentarec o mojem življenju, snemanju novega albuma Artpop in o vas," je zapisala pevka za božič. Artpop je novi album, ki ga bo pevka izdala spomladi. Dokumentarec, ki še nima naslova, bo na ogled prav tako spomladi.

Gaga je z Richardsonom, odkar je postala svetovno slavna, že večkrat sodelovala, nazadnje pri knjigi Lady Gaga x Terry Richardson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.