Lady Gaga potrjena za botro

Foto: Žurnal24 Pevca sta zelo dobra prijatelja. (Foto: Reuters)
Pevec Elton John je potrdil, da bo Lady Gaga botra njegovemu sinu. Pri sinu pa bodo tudi ugotovili, kdo je njegov biološki oče.
Oglej si celoten članek

Po mnogih ugibanjih, kdo bo botra štirimesečnemu sinu Zacharyja Eltona Johna in njegovega partnerja Davida Furnisha, je sedaj pevec potrdil, da bo to njegova dobra prijateljica Lady Gaga. "Da, ona je," je potrdil v pogovoru z voditeljico in novinarko Barbro Walters.

"Zachary bo nekoč podedoval neverjetno glasbeno zapuščino, ona pa bo odlična za to, da ga bo usmerjala v poslu glasbe, saj sedaj ve vse o tem," je še povedal.

Potrditev je tako ovrgla večmesečna ugibanja, komu bo pripadla ta čast. Po nekaterih poročanjih naj bi se Furnish dolgo upiral javni potrditvi, da je prav ona botra.

Foto: Žurnal24 Elton John David Furnish



Test, ki bo ugotovil očeta
Pri sinu pa bodo tudi testirali DNK in tako ugotovili, kdo od partnerjev, Elton ali David, je njegov biološki oče. Glede na to, da sta oba prispevala spermo za umetno oploditev nadomestne matere, ki jima je sina rodila decembra lani, bi se rada prepričala, čigave gene nosi deček. Rezultati po njunih besedah ne bodo ničesar spremenili, gre le za to, da bosta imela podatke za njegovo zdravstveno kartoteko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.