Lačen kot gremlin si prava slika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lačen kot gremlin si prava slika! To so med drugim preverila že nekatera znana slovenska imena, ki jih je v zadnjih dneh ujel gremlin in jim podaril Snickers!
Oglej si celoten članek

Sicer pa lahko ta odličen prigrizek v teh dneh izkoristite kot priložnost za odlične dnevne, tedenske in glavne nagrade. Vse kar morate storiti je ugrizniti v Snickers in narediti gremlinski selfie, ki ga naložite v aplikacijo Facebook strani Snickers Slovenija in delite s svojimi prijatelji, ki vam bodo gotovo privoščili številne všečke. Akcija traja vse do 24.5., najboljše in najsrečnejše pa čakajo potovanja, iPodi in fotoaparati.

Foto: Žurnal24 Snickers
Zaupamo vam še nekaj zanimivosti ... Snickers, ena najbolje prodajanih čokoladic na svetu, je na tržišču že 85 let, ime pa je dobila po konju! Dnevno se za izdelavo Snickersa uporabi 99 ton arašidov, vsaka čokoladica pa ima v sebi približno 16 koščkov arašidov. In še namig za domiselno Snickers sladico. V Ameriki čokoladico ponekod pripravljajo kot ocvrti desert! Si drznete?

Foto: Žurnal24 Snickers

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.