Labirint skozi eksplozijo

Foto: Žurnal24 (Foto: Nada Zgank, Gledališče Glej)
Zgodbo navadnih, malih, povprečnih ljudi, ki se vdajo pritisku izumetničenega sveta boste spoznali v predstavi Eksplozija, ki jo bodo v Gledališču Glej premierno uprizorili nocoj ob 20. uri.
Oglej si celoten članek

Eksplozija je labirint zgodb navadnih, malih, povprečnih ljudi, ki v svoji osamljenosti živijo svoje drobne svetove in se pod vdajo pritiska zunanjega, drastično izumetničenega sveta, napihnjenega z medijskimi idiotizmi, političnimi spletkami in prevarami, počutijo opustošene, osiromašene, izgubljene. Klonijo pod težo brezglavih, potlačenih strasti, so žrtve ali spotika obrekljivosti, sramu, strahu, ljubosumja, dolgočasja.

Predstava podaja nekaj kritičnih vpogledov v mali svet funkcioniranja, da bi pokazala, v kakšnem razpoloženju živimo in kaj komaj čaka in preži na nas.

Cena vstopnice je 7 evrov, za študente, dijake in upokojence 5, za brezposelne z dokazilom pa je vstop prost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.