Kylie odgnala fanta

Foto: Žurnal24 Maneken in pevka sta bila skupaj leto in pol.
Pevka Kylie Minogue nima sreče v ljubezni. Zapustil jo je njen zadnji ljubimec.
Oglej si celoten članek

Kylie Minogue je znova samska. Lepo pevko je deset let mlajši maneken Andrés Velencoso Segura zapustil, potem ko ga je stalno kritizirala. Rekel ji je, da je med njima konec in da v življenju ne potrebuje takšnega stresa, je za britanske medije povedal vir.

32-letni Španec je bil v zvezi s pevko leto in pol. Spoznala sta se na rojstnodnevni zabavi Dite von Teese septembra 2008, kjer sta si izmenjavala nežnosti. Strastni poljubi in spoznavanje staršev je kmalu pokazalo, da je med njima resna zveza. Aprila lani si je maneken v znak svoje ljubezni dal vtetovirati njeno ime.

Pojavila so se ugibanja, ali ni maneken morda prekinil zvezo, potem ko je Kylie v nekem intervjuju pred tedni rekla, da se v zakonu ne vidi in da ni prepričana, da bi bila sploh poročena. Njegova odločitev zna biti dokončna, saj je pevka v petek praznovala svoj rojstni dan brez njega, prav tako pa je na več prireditev šla sama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.