Kylie bivšemu čestitala za zaroko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kylie Minogue je preko Twitterja čestitala Olivierju Martinezu in Halle Berry ob njuni zaroki.
Oglej si celoten članek

Čeprav najnovejša zvezdniška zaroka še ni uradna, je Kylie Minogue že čestitala svojemu nekdanjemu fantu Olivierju Martinezu ob zaroki z igralko Halle Berry. "Čestitke Olivierju Martinezu in Halle Berry!!" je zvezdnica zapisala na svojem Twitter profilu.

Kylie si je posteljo s francoskim igralcem delila štiri leta do njunega razhoda leta 2007. Med njuno zvezo se je Kylie spopadala z rakom na dojki, v veliko uteho v težkih časih pa ji je bil ravno Olivier: "Bil je neverjeten. Nikoli mu ni bilo težko odložiti dela ali projektov zato, da je bil lahko ob meni. Je najbolj časten moški, ki sem ga kadarkoli spoznala," je o bivšem fantu povedala pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.