Kuža domačih zajčic ima svoj FB profil

Foto: Facebook Amanda in Khan Šabić Foto: Facebook Amanda in Khan Šabić Foto: Facebook Khan Šabič
Khan Šabić je zagotovo eden najsrečnejših pasijh kosmatincev, saj ga vsak dan razvajata ne le ena, temveč kar dve playboyevi zajkli.
Oglej si celoten članek

Playboyevi zajčici Amanda in Šamanta Šabić imata doma fanta, ki ga še posebej z veseljem razvajata. To je petletni kuža Khan, pasme nemški bokser, ki ima celo svoj Facebook profil. Tega mu je pred dvema letoma ustvaril Samantin in Amandin mlajši brat Beni, kuža pa ima na družabnem omrežju že 22 prijateljev. Na njegovem profilu smo izvedli, da najraje posluša Snoop Dogga, med filmi mu je najljubši 101 dalmatinec, kot pravi moški pa menda obožuje dekleta.

Med ljubljenčki znanih Slovencev ima svoj Facebook profil tudi ljubljenček Iris Mulej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:29 3. April 2013.

    Playboyevi zajkli?????? <br /><br />Mislim, da vam na zurnalu manjka neka minimalna meja bontona in kulturnega govora. Nekoga primerjat z …

  • 20:08 31. Marec 2013.

    Ne vem ali bom bruhal ali driskal . . .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.