Kusturica oštel Angelino Jolie

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Režiser Emil Kusturica se je razjezil nad izjavo Angeline Jolie, v kateri se je zavzela za ukinitev Republike srbske.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie je Srbe razjezila z načrtovano konferenco v Banjaluki, kjer se bo maja zavzemala za ukinitev Republike srbske, ki se ji zdi umetna genocidna tvorba. Na to pa se je že odzval režiser Emil Kusturica, ki pravi, da je igralka zelo naivna, saj nikoli ni pomislila, da so v vojni trpeli tudi Srbi: "Trenutno največja tovarna laži je Hollywood. Filme izdelujejo po receptu in vseskozi snemajo neumne filme, ki so pravzaprav propagandno orožje. Enega takih filmov je režirala tudi sicer zelo inteligentna, a naivna Angelina Jolie."

Poznavalci ocenjujejo, da bi se morebitna konferenca v Banjaluki lahko razvila v konflikt nepredstavljivih razsežnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:47 23. Januar 2012.

    Angelina je ugotovila en ku*ac...pojma nima zakaj se gre...kar je slišala od svojih agentov, da lahko dobro zasluži na račun …

  • 17:12 23. Januar 2012.

    Kusturica je Srb, ki je vsaj enkrat že žalil Slovenski narod.

  • 17:11 23. Januar 2012.

    Kusturica je Bosanec. Emir in ne Emil..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.