Kunigundanje mladih kultur se začenja

Foto: Goran Petrašević
Foto: Goran Petrašević
Danes se ob Škalskem jezeru v Velenju začenja 14. Festival mladih kultur Kunigunda, ki bo tudi letos postregel s koncerti, gledališkimi, plesnimi in športnimi doživetji, ki jih ne smete zamuditi.
Oglej si celoten članek

14. festival mladih kultur Kunigunda bo nocoj v Letnem kinu ob Škalskem jezeru, ki ga številni poznajo kot "velenjske križanke", odprl Kiril Džajkovski z orkestrom najboljših makedonskih glasbenikov, noč pa bo poživil z interkulturnim šokom vrhunske elektronike s tradicionalnim balkanskim melosom in afro-karibskimi pridihi, nam je povedala tiskovna predstavnica za stike z javnostmi Tina Felicijan.

Še pred koncertom pa se boste ob 17. uri lahko udeležili Podhodne burje v podhodu na Cankarjevi ulici, na Titovem trgu pa bo iz studia na prostem začel oddajali Radio Kunigunda, ki bo vse do konca festivala, 27. avgusta poslušalce informiral o vsakem Kunigundinem utripu, slišati pa bo mogoče tudi ekskluzivne intervjuje z vsemi izvajalci, ki bodo nastopili na festivalu.

Ob 20. uri se v Letnem kinu, kot rečeno, obeta pravi glasbeni spektakel, na katerem bodo nastopile skupine CUF, Leni Kravac, Karma Coma in Kiril Džajkovski. Vstopnina za koncert vas bo stala 7 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.