Kraljičina borba z vetrom, njene grimase so neprecenljive

Foto: Profimedia kraljica maxima Foto: Profimedia kraljica maxima Foto: Profimedia kraljica maxima Foto: Profimedia kraljica maxima Foto: Profimedia kraljica maxima Foto: Profimedia kraljica maxima
Obiskala je policiste.
Oglej si celoten članek

Nizozemsko kraljico Maximo je pred nekaj dnevi čakala pomembna naloga. Obiskala je policijsko akademijo v Amsterdamu in tako opozorila na pomembno delo policistov. Še preden je nekaterim segla v roko in se z njimi pogovorila o izzivih tega poklica, pa jo je čakal boj z vetrom. Kakšne preglavice ji je povzročal, si lahko ogledate v galeriji. 

Za kraljevo družino so sicer težki meseci, saj so v velikih skrbeh za prestolonaslednico Amalio. Kaj se dogaja, si lahko preberete TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.