Kraljevski kondomi

Foto: Žurnal24 Kondomi so na prodaj v kraljevsko škrlatnih zavojčkih s sliko srečnega para. (Fo
V poplavi vseh mogočih spominkov na temo prihajajoče poroke na angleškem dvoru so oblikovali tudi kraljevske kondome.
Oglej si celoten članek

Na temo poroke med princem Williamom in njegovo zaročenko Kate Middleton so bili izdelani že številni spominki. Zdaj pa so se v prodaji znašli tudi kondomi Crown Jewels. Pri tem Britancem svetujejo, "naj se uležejo in mislijo na Anglijo", saj je "kot kraljevska poroka tudi spolni odnos z ljubljenim nepozabna priložnost".

Vendar se nekaterim ta prodajna poteza ne zdi prav nič zabavna. "To je popolnoma neokusno in precej žaljivo," pravi urednica revije Majesty Ingrid Deward. "Princ William ima velik smisel za humor, vendar je to preveč."

Crown Jewels tudi opozarjajo, da kondomi ne ščitijo pred nosečnostjo ter prenosljivimi boleznimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.