Kot da ni pomembnejših tem, se politika kregata, kje naj Netflix snema serijo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mislil bi si, da ju bolj skrbi zdravstveni sistem, vojne po svetu in druge pomembne teme, ampak ne, prepirata se okoli priljubljene Netflixove serije Emily v Parizu.
Oglej si celoten članek

Dan potem, ko je francoski predsednik Emmanuel Macron izrazil željo, da bi se glavna junakinja serije Netflix Emily v Parizu vrnila iz Italije v francosko prestolnico, mu je rimski župan Roberto Gualtieri dejal, da se v Rimu zelo dobro počuti.

"Dragi Emmanuel Macron, ne skrbi, Emily je zelo dobro v Rimu," je dejal Gualtieri, kot poroča Politico. Dodal je, da srca ni mogoče nadzorovati in da je treba Emily pustiti, da sama izbere.

Gualtieri se je v sredo odzval na Macronove komentarje v intervjuju za revijo Variety, v katerem je francoski predsednik dejal, da se bo "močno boril", da vrne Emily v Pariz.

Emily v Rimu

V četrti sezoni serije se je Američanka Emily Cooper, ki jo igra Lily Collins, zaradi službe preselila iz Pariza v Rim. Macron je v šali povedal, da se namerava boriti za to, da se glavna junakinja Netflixove uspešnice Emily v Parizu po bivanju v Rimu vrne v francosko prestolnico.

"Močno se bomo borili, da se vrne, in jo prosili, naj ostane v Parizu! Emily v Parizu - v Rimu nima smisla," je Macron povedal za Variety in dodal, da je serija "izjemno pozitivna" za Francijo.

Meni, da je serija prinesla velik uspeh Parizu in vsej državi, njegova žena Brigitte pa je v serijo tako zaljubljena, da je celo nastopila v eni epizodi, zaradi česar je Macron, kot je dejal sam, "zelo ponosen". V intervjuju za rimsko izdajo Hollywood Reporterja je župan Rima posvaril francoskega predsednika, naj se ne vmešava v produkcijske načrte Netflixa.

Gualtieri je še povedal, da se je o Macronovih izjavah pogovarjal z županjo Pariza Anne Hidalgo in da sta se temu oba smejala: "Selitev Emily v Rim vidimo kot potrditev, da naše mesto postaja čedalje bolj pomembno, in glede takšne odločitve produkcije Netflix smo precej sproščeni. Vedo, kaj delajo. Iskreno verjamem, da bi se moral sprostiti tudi gospod Macron. "

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.