Končno dobre novice v hiši Brucea Willisa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po vseh slabih novicah se je družina Willis lahko končno razveselila dobre!
Oglej si celoten članek

Za igralcem Bruceom Willisom in njegovo družino so težki časi, saj je letos izvedel, da ima frontotemporalno demenco. Lansko pomlad so Willisu diagnosticirali že afazijo, ki povzroča težave z govorom, vendar je bolezen napredovala, zato je bila potrebna natančnejša diagnoza.

Po vseh teh slabih novicah pa je za družino končno posijalo sonce. Igralčeva hči Rumer, ki se mu je rodila v zakonu z Demi Moore, je prvič postala mamica. Zvezdnica je rodila hčerko. "Louetta Isley Thomas Willis. Si prava čarovnija. Rojena v torek, 18. aprila," je 34-letnica zapisala ob posnetku prvorojenke. Dekličin oče je glasbenik Derek Richard Thomas.

Bruce Willis je sicer ponosen očka petih hčera. Tri mu je rodila Demi, dve pa njegova druga žena Emma

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:34 10. November 2023.

    Če dobiš demenco,nikoli nisi več normalen,menda pa delno pomaga travca

  • 17:49 26. April 2023.

    B.W. bi bil bolj vesel, da bi spet lahko spregovoril!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.