Končan boj za Severininega sina

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Boj za skrbništvo nad sinom med Severino in Milanom Popovićem je danes dobil sodni epilog.
Oglej si celoten članek

Sodnica je po večmesečnem boju za skrbništvo določila, da bo skrbništvo nad sinom Aleksandrom dobila mati Severina, medtem ko bo moral oče Milan Popović vsak mesec plačati 15.000 kun (1.950 evrov) preživnine. Milan ima pravico, da sina obišče vsak drugi konec tedna, z njim pa je lahko v kosu največ pet dni. Sina lahko tudi pelje v tujino.

Pevka z odločitvijo sodnice ni zadovoljna. Najbolj jo moti prenizek znesek preživnine glede na Popovićevo premoženje. Njena odvetnica Jadranka Sloković je tako že napovedala pritožbo.

Na današnjo obravnavo, kjer je sodnica prebrala razsodbo, Severine ni bilo, Milan pa je prišel s svojim odvetnikom. Kaj je vzrok, da ni pevka prišla, ni znano, ugiba pa se, da je povezan z okrevanjem po operaciji kolena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:37 26. Marec 2014.

    Jebenti, tej govedini gre sam za denar. Sramota. Enako nepravično, sodnice določijo veliko krat otroke mamam, ki so take kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.