Kompliment, ki si ga želi slišati vsaka ženska

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To je kompliment, ki ženskam najbolj laska.
Oglej si celoten članek

Pozabite na pozitivne komentarje o njeni teži ali novi obleki. Obstaja kompliment, s katerim jo boste še bolj razveselili.

Ženske želijo slišati, da so videti mladostno. To je pokazala britanska raziskava. Ta kompliment je za najbolj laskavega označilo kar 60 odstotkov anketirank. 41 odstotkov žensk je odgovorilo, da bi bile rade mlajše, kot so v resnici, 62 odstotkov vprašanih pa je razkrilo, da s kozmetičnimi in naravnimi preparati poskušajo upočasniti proces staranja.

Z leti se najbolj obremenjujejo ženske, stare 39,5 leta, saj jih je strah okrogle obletnice. S svojim videzom pa so najbolj zadovoljne ženske, ki so dopolnile 55 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.