Koliko kalorij imajo velikonočne dobrote

Foto: Shutterstock potica Foto: Žurnal24 šunka Foto: Shutterstock pletenica Foto: Žurnal24 Pinca ali sladki velikonočni kruh Foto: Shutterstock jajca Foto: Žurnal24 čokoladna jajca Foto: Shutterstock zdravo živilo
Ste se kdaj vprašali, koliko odstotkov svoje dnevne potrebe po energiji pokrijete z velikonočnimi priboljški (oziroma koliko preveč ste pojedli)?
Oglej si celoten članek

Razkošen velikonočni zajtrk, obilno pozno kosilo, vmes priboljški, zvečer pa za piko na i še vse tisto, česar nam ni uspelo pojesti čez dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.