Ko znova zaplešejo vesele nogice

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V veličastno okolje Antarktike vas bo popeljalo nadaljevanje z oskarjem nagrajene filmske uspešnice Vesele nogice, ki v 3D tehniki prihaja na filmska platna po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

V nadaljevanju nerodnih dogodivščin simpatičnih pojočih in plesočih pingvinčkov spoznamo mladega sina priljubljenega plesnega mojstra Fušija.

V nasprotju z očetovimi pričakovanji mali Erik nima pravega smisla za ritem in ples, zato mladenič zbeži od doma. Na poti sreča novega vzornika, mogočnega letečega pingvina Veličastnega Svena, ki se rad pohvali s številnimi neverjetnimi pustolovščinami. Toda ko življenje na ledenih planjavah Antarktike ogrozijo temačne sile, mora Fuši najti sina in s pomočjo vseh vrst živali rešiti svoj dom.

Likom v filmu glasove posojajo Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (Pink), Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Magda Szubanski, Anthony LaPaglia, Richard Carter in Benjamin "Lil P-Nut" Flores, Jr.

Animirani film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kopru, Novem mestu, Kranju, Mariboru in Celju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.