Ko zabobna raper Risto

Foto: Kinodvor
Foto: Kinodvor
V sklopu Tedna nordijskega filma za otroke in mlade - Frikadele, bodo ob 10. uri v Kinodvoru predvajali film Raper Risto (Risto Räppääjä).
Oglej si celoten članek

Risto (Niilo Sipilä) je desetletni deček, ki obožuje igranje bobnov. Živi s teto Sereno (Annu Valonen), ki sanja o sosedu Lennartu (Martti Suosalo). V njun blok se preseli tudi deklica Nelly (Mimmi Lounela) in Risto je grozno sramežljiv pri navezovanju stika. Jasno, ko pa je teta Serena napisala ljubezensko pismo Lenartu, pristalo pa je v Nellyjinih rokah, v zmotnem prepričanju, da ga je napisal Risto!

Zmešnjava se razkrije in otroka sčasoma vendarle postaneta prava prijatelja. Nekega dne si Serena zlomi nogo, na pomoč jima pri hišnih delih priskoči njena sestrična Fani, ki nima potrpljenja z bobnanjem in sploh s kakršnokoli glasnostjo … in tu se dogodivščina šele zares prične!

Pred vsakim filmom bodo na Frikadelah predvajali še kratki animirani film Mesne kroglice (Köttbullarna), ki govori o mladi mesni kroglici, ki skupaj z družino raziskuje svet in na simpatičen način načenja teme o vrednotah in čustvih.

Za vstopnico boste odšteli tri evre.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.