Ko športniki srečajo šovbiznis ...

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Košarkar Marko Jaric in manekenka Adriana Lima Foto: Žurnal24 Slavna zakonca, David in Victoria (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Mike pravi, da Carrie nima nič z njegovim prestopom. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Igralec ameriškega nogometa Tom Brady in manekenka Gisele Bündchen Foto: Žurnal24 Nogometaš Landon Donovan in igralka Bianca Kajlich Foto: Žurnal24 Igralec ameriškega nogometa Hank Baskett in TV osebnost Kendra Wilkinson Foto: Žurnal24 Ashley s soprogom. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Košarkar Lamar Odom in TV osebnost Khloe Kardashian Foto: Žurnal24 Hokejist Mike Comrie in igralka Hilary Duff Foto: Žurnal24 Košarkar Tony Parker in igralka Eva Longoria Parker Foto: Žurnal24 Pevec Enrique Iglesias in tenisačica Anna Kournikova Foto: Žurnal24 Dirkač Formule 1 Lewis Hamilton in pevka Nicole Scherzinger Foto: Žurnal24 Dirkač Formule 1 Jenson Button in manekenka Jessica Michibata Foto: Žurnal24 Igralec baseballa Derek Jeter in igralka Minka Kelly
Nemalokrat se v svetu slavnih in bogatih zgodi, da se športniki zapletejo z znanimi imeni iz šovbiznisa. Takšnih parov je že veliko, zato je čas, da jim namenimo kratko galerijo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.